0
0

Doamne ajută, părinte! Am și eu o problemă. De câteva zile o colega de clasă cu care mă intelegeam cel mai bine nu mai vorbește cu mine, dintr-o dată, mă ignoră și nici măcar nu se uită la mine. Nu știu de ce se comportă așa pentru că eu nu i-am făcut nimic, și nu știu ce ar trebui să fac pentru ca măcar să vorbească cu mine chiar dacă nu o să mai fim ca înainte. Dacă ați putea să mă ajutați cu un sfat pentru că mie nu îmi place să fiu certată cu ea fără nici un motiv.

  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima. Da, grea încercare în viața dumneavoastră. Apropiați-vă și lămuriți-vă. Și atunci veți cunoaște poate și motivele pentru care ea nu este cum a fost. Dar nu uitați că în această viața un singur prieten este cel mai desăvârșit: Dumnezeu.

Doamne, Doamne, Creatorule și Ziditorule a toate, Cel ce ai pus în sufletul omenesc puterea dragostei ce leagă inimile apropiate și ne-ai dat nouă, ca pe o sete, trebuința de a ne căuta semeni, spre a ne împărtăși aceleași gânduri și simțiri, însuți Tu, Preabunule Doamne, caută cu îndurare spre durerea grea care-mi frământă astăzi ființa și dă-mi putere de a trece peste toate ca astfel să rămân în adevărul Tău deplin și întru dragostea cea dreaptă.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.