post

0
0

Bună seara stimați Părinți! Pe 14.08.12 intrăm în post și pe 27.08.12 se termină, când face Biserică Împărtășanie și Spovedanie? Se poate și înainte de terminarea postului? Că până atunci n-o s-a pot intră în Biserică. De foarte mult timp nu m-am împărtășit, deoarece nu îmi place vinul, știu că sunt o păcătoasă și nu am dreptul așa să m-a exprim, dar nu îmi place, nu pot, e ceva nu în regulă cu mine? Poate sunt prea păcătoasă că nu îmi place? Mulțumesc mult pentru că vă deranjați și răspundeți la toate întrebările noastre.

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Pentru început vă recomand să citiți articolul: „Femeia între curăţie şi curăţire”. Spovedanie și Împărtășanie se poate face oricând, chiar de nu este post. Însă s-a îndătinat să se facă în post pentru că atunci omul poate să țină și post de bucate înainte de a se împărtăși. Nu e nevoie să ții afară de post post pentru a te împărtăși. Și nu vă temeți că nu vă dă părintele vin până vi se face rău. Ceea ce primiți e sângele și trupul lui Hristos. Iar cel ce se scârbește de aceasta nu e vrednic de Împărăția lui Dumnezeu. Să mărturiți aceasta la spovedanie neapărat.

Pentru păcatele noastre Te-ai răstignit Hristoase Dumnezeul nostru și ai dăruit lumii Tale mântuire, ca tot cel ce crede în Tine să nu piară ci să aibă viață veșnică.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.