Familie

0
0

Sărut mâna părinte. Vă rog să mă iertați, însă acum sufletul meu plânge și știind că nu am dreptate, încerc să găsesc un sprijin pentru a rezista. Îmi doresc foarte mult al doilea copil (primul are 6 ani) și chiar simt că nu mai am răbdare să-l tot programăm așa cum facem noi astăzi. Avem un loc de trai, un serviciu, dar când pornim această discuție se încheie doar cu degrabă. Mă simt goală, mai rău decât o cerșetoare. Acum nașa care este și sora soțului ne-a dat vestea că este însărcinată. Soțul e cel care m-a anunțat și pe mine și să mă ierte Dumnezeu că sunt doar pentru a se naște cât mai mulți copii, dar mă simt și mai rău. Știu că nu am dreptate, că sunt o păcătoasă, că merit mai puțin decât sunt, dar mă doare sufletul că nu vrea să se bucure și pentru noi. Nu am dreptate știu, dar mi s-a împietrit sufletul și nu pot nici să mă rog. De când s-a născut primul copil, mă tot trimite să mă protejez, c-am ajuns să mă simt ca un gunoi.

  • anonim a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima. Iată că a venit timpul să mustru și bărbații. Dureroasă noutate. Însă eu zic să-l îndemnați pe soț să se ducă el să se protejeze, dacă e doar numai în calitate de „harmasar”. Să îmi iertați cuvântul dacă pare prea vulgar. Ce să vă spunem noi. Cred că îndemnul cel mai potrivit ar fi de la duhovnic, mai ales că e chiar o situație completă. Mergeți la duhovnic și vorbiți cu el. Nu e bine ca soția să se simte obligată la pat și mai ales dacă nu-i este împlinită funția de mamă. Eu nu sunt deloc deacord cu exprimarea: „degrabă”. Nu vă cunoaștem sufletește și nici pe soți. de aceea ne vom abține de a propune niște soluții și vă îndemn să mergeți la duhovnic și să-l luați și pe soț. E nevoie de puțină creștere duhovnicească la soț. Suntem și noi câte odata de neîntrecuți în prostiile noastre. Însă suntem și mai răi decât animalele. Pentru că nici un animal nu a amânat înmulțirea rodului său. Oare când vom fi curați în fapte?

Doamne nu e „degrabă” să trimiți pedeapsa ta peste noi. Prin necaz vom crește așa că trimite leacul creșterii noastre cât mai curând.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.