0
0

Părinte, iarăşi vă scriu eu, scuzaţi că vă deranjez atât cu întrebările mele!! Iată încă aşa o întrebare, la cât timp după ce a decedat fratele se dă voie de făcut nunta. Am în vedere ca să ne înscriem. Că noi tot am luat ce-i legat de aceasta, rochia, costum, tot. Numai să ştim când se dă voie să nu-l supărăm pe Dumnezeu şi iarăşi cum v-am mai spus, numai cu familia şi cele mai apropiate rude, fără fudulie, că la noi asa ceva nu-i! Şi vă mulţumesc din suflet că aveţi răbdare şi răspundeţi, mulţumim mult. Mama spune că e bine că pe internet este aşa ceva, că în ziua de azi ea aude numai rele pe internet! Şi din parte mamei o întrebare care o chinuie mult. Ea întreabă, e păcat că ea s-a dat la oparte de a doua soţie a lui şi nu mai vorbeşte cu ea, că mama a fost foarte împotriva ca fratele să se căsătorească a doua oară, ea nici nu a dat voie, fiindcă fata de adoua era tânără de tot, dar el era mai mare ca ea cu opt ani şi el avea soţie şi doi copii! Mama zice, nu pot, că nu a dat aşa ceva Dumnezeu să fie două căsătorii, numai una. Mama de asta nici nu vrea să aibă nimic comun cu familia de a doua. Mulţumim mult, părinte!

  • You must to post comments
0
0

Mama Dvs. nu procedează corect. Nu e dreptul ei să hotărască pentru copii. Nu e deloc plăcut faptul că au divorțat, dar, asta e alegerea lor. Ea, este datoare să-i accepte alegerea pentru că, cu mânie și cu răutate nu dobândim nimic absolut!

Cât privește nunta, e de dorit să treacă 40 de zile de la înmormântare! Fratele Dvs. nu o să se supere pentru că Dvs. vă doriți fericirea!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.