0
0

Binecuvântaţi Sfinţiţi Părinți şi ne iertaţi pe noi păcătoşii! Întrebarea mea este dacă pe perioada necurăţiei pot să citesc Psaltirea sau alte Acatiste. Când trăiam acasă, în România, preotul duhovnic de acolo mă oprea de la astfel de cărţi sfinte în această perioadă. Acum trăiesc în Canada iar preotul duhovnic de aici mi-a spus că pot să citesc din Psaltire precum şi din alte cărţi de rugăciuni. Ştiu că trebuie să fac ascultare şi asta fac dar fiind obişnuită în alt fel, am totuşi nedumeriri. Fără nici o critică asupra duhovnicului meu (mulţumesc Domnului că am biserică română ortodoxă şi duhovnic), aici mi se pare că există prea mare toleranţă şi astfel ne pierdem şi ne amăgim că facem ceea ce trebuie. Mulţumiri şi vă felicit pentru întreaga activitate pe care o desfăsuraţi cu acest site. Ajută mult, mai ales celor plecaţi de acasa. Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Problemă veche la care sa răspuns printr-un articol care pare mereu actual: „Femeia între curăţie şi curăţire”. Citiți și veți afla răspunsul. E foarte pe înțelesul tuturor.

Hristoase vindecă neputințele noastre precum ai vindecat și femeia, care de doisprezece ani avea scurgere de sânge şi cheltuise cu doctorii toată averea ei, şi de nici unul nu putuse să fie vindecată, apropiindu-se pe la spate, s-a atins de poala hainei Tale şi îndată s-a oprit curgerea sângelui ei.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.