Despre carte

0
0

Bun[ ziua, am citit „Abordarea cu dragoste a Martorilor lui Iehova”. Vă rog să notați că este scrisă din perspectivă protestantă, și nu ortodoxă. Aviz ortodocșilor, care ar putea să-și „prindă urechile” în parcurgerea ei, și mai ales în alegerea argumentelor contra celor susținute de „martori”. Ar fi tare bine dacă un ortodox ar putea scrie din perspectiva noastră, și nu protestantă – argumente contra învățăturilor „martorilor”. Peste tot în carte se spune că Iisus Hristos ne-a mântuit doar prin simpla sa Înviere, ceea ce nu corespunde învățăturilor noastre, apoi se sugerează că doar Bisericile care pornesc strict de la Biblie trebuie să-i combată, etc.

  • Nicole a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

 

Aveți perfectă dreptate! De fapt, atunci când am publicat această carte în paginile noastre, am făcut următorul anunț: ”Dragi creştini! Ţin cu mare bucurie să vă anunţ despre apariţia unei noi cărţi, mult dorite de mine în Biblioteca noastră: Abordarea cu dragoste a Martorilor lui Iehova! Este o carte extraordinară, scrisă de un fost martor, care sa aflat în această Organizaţie mai bine de 20 de ani! Combate punct cu punct toate învăţăturile greşite ale acestei organizaţii, dar o face cu un deosebit tact, încât să se primească nu că doreşti să-i dai în cap, ci doreşti să-l întorci cu dragoste de la rătăcirea sa pe martor! Sunt un şir de întrebări în această carte, care îl ajută me martor să gândească! Ori cel mai frumos lucru pe care îl putem face noi pentru aceşti oameni, este să-i ajutăm să gândească, nu doar să primească orb învăţăturile Turnului de Veghe! Ar fi foarte frumos, dacă aţi putea-o salva, şi lucra cu ea împotriva acestor rătăciri atât Dvs., cât şi lor să le-o propuneţi, deşi puţine şanse să o accepte pentru citire! În orice caz, o recomand tuturor! 
Atenţie!!! Autorul cărţii se află astăzi într-o grupare milenaristă, ceea ce l-a făcut să susţină anumite idei ce contravin Învăţăturilor Creştin ortodoxe! Vă îndemn să atrageţi atenţie în special la învăţăturile greşite ale Martorilor lui Iehova şi la întrebările pe care le puteţi pune membrilor Acestei Organizaţii! Cartea o puteţi salva chiar din drepta ecranului, mai jos de calendar!

Doamne ajută și mântuire!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.