0
0

Bună ziua părinte şi doamne ajută. Nici nu ştiu cu ce să încep, atâtea probleme am. Eu lucrez acasă în magazin, iar acum sunt în pragul falimentului, din cauza că în mare parte toţi au profitat de mine, au luat pe datorie şi nu mi-au adus banii, şi chiar şi din cauza soţului, care nu m-a ajutat deloc, chiar a luat mult din magazin, mă refer la băutură. Bere. Nu ştiu ce e cu el, dar în fiecare zi bea. Nu mă ajută cu nimic, iar acum eu sunt de vină că suntem în faliment….Ce pot să fac? Şi mai e ceva în mintea mea, este că Dumnezeu nu mă ascultă şi nu mă vede. Mulţumesc.

  • Cristina== a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
„În lume necazuri veţi avea” Ioan 16.33. Deci aşa a spus Domnul nostru Iisus Hristos apostolilor, iar prin ei şi tuturor nouă. Adică ne-a pregătit cu nu vom avea o viaţă uşoară şi că trebuie să fim gata pentru încercări, lipsuri şi suferinţe. Dar deşi deobicei ne declarăm creştini, rar când dorim să primim fără reproşuri şi cârtire ceea ce ne dă Domnul în această viaţă. Spuneţi că Dumnezeu nu vă ascultă şi nu vă aude, bănuiesc că aceasta înseamnă că nu vă îndeplineşte dorinţele. Noi nu știm cum lucrează Dumnezeu cu fiecare din noi. Dar la sigur că prin toate la câte suntem supuşi în această viaţă, nu doreşte decât să ne pregătim cu vrednicie pentru dobândirea fericirii celei veşnice în viaţa cealaltă. Şi bucuriile şi necazurile sunt trimise de Dumnezeu, şi dacă pe primile le primim foarte uşor, atunci rar cine zice „Îţi mulţumesc Doamne că nu m-ai uitat, că deşi poate îmi este greu, ştiu că nu m-ai părăsit, şi cu ajutorul tău le voi trece pe toate”. Nimănui nu-i este dat să poarte o cruce mai grea decât are puteri. De aceea nu ar trebui să vă gândiţi că v-a părăsit Dumnezeu, că vă iubeşte mai puţin ca pe alţi copii ai săi. Nu deznădăjduiţi, făceţi ce vă stă în putere, iar restul lăsaţi-le în mâna Domnului, dar lăsaţi-le cu încredere că vă va ajuta în toate. Rugaţi-vă pentru ajutor Domnului, dar în primul rând pentru întărirea d-ră, pentru credinţa neclintită în Tatăl Ceresc. Şi nu vă îndoiţi nicicând de ajutorul Domnului. „Că oricine cere ia. Şi care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere peşte, oare îi va da, în loc de peşte, şarpe? Deci dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi fiilor voştri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El!” Luca 11. 10,13. Şi luptaţi-vă şi pentru vindecarea soţului. Şi chiar de vă e este foarte greu nu uitaţi nicicând, că niciodată nu sunteţi singură, atât cât sunteţi cu toată credinţa, nădejdea şi dragostea în Bunul Dumnezeu.

„Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini.”

Prot Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.