O româncă a făcut chiretaj, dar e în continuare gravidă. Explicaţia doctorului te lasă fără cuvinte

Cat de fie miracol si cat sa fie prostie? Limita este extrem de firava, in cazul unei femei din Timisoara, care desi a facut un chiuretaj, a aflat ca in realitate, tot este gravida.Problema este ca sarcina are patru luni si imediat dupa interventie, mama a luat antibiotice. Disperata ca pruncul ar putea sa vina pe lume cu malformatii, ea are de gand sa faca o plangere la Colegiul Medicilor si sa o dea in judecata pe doctorita care nu si-a facut datoria.

Totul a inceput acum patru luni. Dupa o cearta teribila cu sotul ei, Adelina a plecat de acasa. O fundatie din Timisoara i-a oferit gazduire pentru cateva zile. Tot atunci, a aflat si ca este insarcinata. Din cauza problemelor financiare, s-a gandit ca nu poate sa pastreze copilul. Drept urmare, cei care au ajutat-o au pus-o in legatura cu o doctorita pentru un chiuretaj.

Dupa doua luni de la interventia esuata, tanara s-a simtit tot mai rau si a mers la un alt medic, de la care a aflat uluita ca, de fapt, este gravida in patru luni. Asa ca i-a cerut socoteala primei doctorite.

Doamna doctor spune ca mi-a facut chiuretajul, dar se poate sa fi avut gemeni si sa fi scos doar un fat iar, al doilea sa fi ramas„, povesteste Adelina Socaciu.

Asta desi ecografia facuta inainte de interventie nu arata o sarcina dubla. Acum femeia s-a oferit sa isi repare greseala si sa ii faca iar avort, dar fara bani.

Contactata de reporterii ProTV, doctorita sustine ca se pot intampla si asfel de erori. In plus, ar fi chemat-o pe femeie la control dupa o saptamana, insa aceasta nu s-ar fi prezentat.

Grav este ca dupa operatia nereusita, pacienta a urmat un tratament cu antibiotice. Acum este innebunita la gandul ca pilulele, dar si interventia intrauterina au afectat fatul pe care il poarta in pantec.

Adelina va pastra bebelusul, insa i se vor face analize suplimentare. Oricum, este decisa sa o dea in judecata pe doctorita care a gresit.

stirileprotv.ro