Cununie religioasa dupa deces in familie

0
0

Bună ziua, în luna iulie 2012 trebuie să organizăm cununia religioasă, însă la începutul lunii mai 2012 au avut loc 2 decese în familie, mai întâi naşul nostru de cununie (fratele mamei mele) şi în ziua înmormântării naşului a decedat tatăl viitorului mire (în urma unei boli ucigătoare declanşată în luna martie). Vă rog să ne ajutaţi să înţelegem de ce s-au întâmplat aceste lucruri chiar înainte de nuntă şi cum trebuie să procedăm mai departe. Mulţumim.

  • Valentina a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Scumpii noștri, mai știm noi ce știm, dar chiar să cunoaștem cum lucrează Dumnezeu, este peste puterile noastre. Una știu, că la Dumnezeu toate sunt rânduite și, cum se spune în popor, tot ce se face, se face spre binele nostru.

Ce să faceți? Din punctul meu de vedere, ca să nu trăiți în păcat, ar fi cazul să faceți doar cununia religioasă, fără de veselii, etc. Adică, să mergeți pe calea de a nu păcătui înaintea lui Dumnezeu. Și să vă rugați fraților. Să vă rugați pentru sufletele celor răposați, pentru că, rugăciunile noastre îi poate ridica la rai, sau nepăsarea noastră îi poate lăsa în iad, nu pentru o zi, nu pentru două, ci pentru veșnicie…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.