Blestem

0
0

Doamne ajută. Am o bunicuţă de 90 de ani şi e foarte bolnavă, e paralizată, se chinuie foarte mult, nu are linişte, e agitată tot timpul, vorbeşte cu morţii, vede anumite persoane în cameră şi se sperie. Am rugat familia să cheme preotul să o spovedească din nou, deoarece îşi dorea acest lucru şi a venit preotul, a spovedit-o, a împărtăşit-o, dar degeaba, parcă e mai rău. Am auzit că şi-a blestemat 2 nepoţi, care au luat pământul de la un băiat de-al ei şi ea zice că a spus la spovedanie, cum putem să o ajutăm, deoarece e chinuită foarte tare şi ne e milă de ea. Vă mulţumesc.

  • Rodica a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Să-i faceți și Taina Sfântului Maslu și nu ar fi de rău, dacă ați lua un îndreptar la Spovedanie pe care să-l citiți lângă ea iar ea să asculte cu mare atenție. De văzut, poate sunt anumite lucruri pe care ea le-a săvârșit în viață și nu le-a socotit păcate. De asemeni, rugați părintele care o va mărturisi, să-i citească și rugăciunea de dezlegare a Blestemelor, care se află la sfârșitul rugăciunilor înainte de Taina Sfintei Spovedanii!

Și, nu uitați și de Taina Sfântului Maslu care se săvârșește atât pentru dezlegarea neputințelor din trupurile cât și din sufletele noastre!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.