0
0

Sărut-mâna. Vă rog să mă ajutați și pe mine cu un sfat. M-am despărțit de soțul meu, el a rămas în Italia, eu la părinți cu băiețelul meu. Eu aș vrea să vină să ne împăcăm, și el am înțeles că vrea asta, doar că el vrea să se întoarcă singur acolo, fără noi eu să rămân aici unde nu mi-e deloc bine. Soacra mea îmi spune clar că ar fi bine să rămân încă un an pe aici. Încă de când am făcut căsătoria am fost pusă la grele încercări, am trecut cu greu dar am renunțat chiar când se făcea lumină în familia noastră. Eu am mers mereu la el deși nimeni din famila lui nu își dorea asta. Aprope că nici el nu ne vroia acolo, deoarece ajungem la insistențele mele. Acum după atâtea el ar vrea să plecăm la fel de greșit el să meargă din nou singur ca până acum. Ce să fac că nu mai rezist să văd cum ne lasă mereu acasă. Cu iubire din parte lui aș putea să merg și eu la muncă să clădim o familie frumoasă așa cum nu am reușit până acum, dar el este foarte hotărât și supărat că eu nu sunt de acord. Mi-e greu să fiu pentru că așa am plecat mereu greșit cum ne-au hotărât familiile noastre soarta. Ai mei înțeleg, dar mama lui nu, vrea să rămân cu ea pentru a veni și el acasă de tot într-o bună zi. Dar eu, eu ce să fac că mi-e tare greu fără el, și simt că nu ne vrea la bine, că am stat mereu la rău când nu aveam bani, deoarece aveam multe datorii în bănci, nedorite de mine, pus la cale de vărul lui unde muncește. Când a scăpat de toate și ar putea să ne întrețină, vrea să rămână singur pe acolo. Să renunț la el, daca el vrea tot așa greșit să plecăm la drum să-l fac să înțeleagă că este nevoie de 2 dacă nu renunț și eu. Ajutați-mă cu un sfat să pot face lumină mai multă în viața mea și a lui.. ESTE SOARTA MEA, DAR DIN PARTEA LUI NU ESTE CE ÎMI DORESC EU SĂ NU POATĂ STA FĂRĂ NOI. IERTAȚI-MĂ DACĂ V-AM SCRIS MULT ȘI SĂRUT-MÂNA.

  • petruta a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Din toate comentariile pe care le-ați scris până aici foarte multe ați mărturisit din care se vede foarte bine că aproape întreagă problemă a pornit de la dumneavoastră. De aceea vă spun: nu mai căutați vină în altă parte, nu căutați rezolvare la alți oameni. Trebuie să încercați să vă aduceți dumneavoastră la adevăr, la adevărata credință care nu prevede greutăți de care să ne smintim și să suferim puternic. Și chiar de avem din acestea ne sunt spre întărire. Dumneavoastră nu trebuie să călătoriți cu întrebarea. Ci trebuie să ajungeți să căutați ce și cum se face. Să încercați să arătați soțului că meritați să fiți lângă el. Să simte el că fără dumneavoastră viața lui ar fi un chin. El la moment simte că împreună e un chin. Înseamnă că trebuie să vă aduceți în ordine. Căutați un duhovnic care să vă ajute. Și cu ajutorul lui și prin rugăciune veți reuși să aduceți lumină relației voastre. Noi mai mult nu avem cu ce să vă ajutăm. Să sperăm doar la mântuire și la binele vostru.

Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.