sfaturi duhovnicesti

0
0

Sărut mâna. V-am adresat această rugăminte(12524) deoarece la noi trimit banii pentru pomelnicul de 40 de zile prin mandat poștal la diverse mănăstiri. La dvoastră cum să procedez? Pomelnicul îl trimit pe mailul părintelui Iulian dar banii cum să procedez? Tot prin mandat postal? Pe ce adresă? Pe adresa parohiei părintelui de la CONTACTE? Câți bani trebuie să trimit pentru un pomelnic de 40 de zile? Doamne ajută și iertare

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Nu vreau să judec faptele unora sau a altora. Noi facem cum credem că e bine spre mântuirea noastră. Trimiteți pemelnicul aici și i-l dau eu părintelui pentru a vă trece la pomenirea de 40 de zile. Iar banii să faceți vreo milostenie cu cel care într-adevăr are nevoie. Nu vreau să vă punem la cheltuieli. Să faceți milostenie dacă vă stă în putere. Și restul să lăsați în voia Domnului. Iar ceea ce ține de felul vostru de a fi să lucrați la perfecționare.

Doamne Hristoase, Dumnezeule fii cu robii Tăi aceștea care au nevoie de ajutorul Tău întru înmulțirea dragostei și înțlegerii dintre ei.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.