Viata de zi cu zi

0
0

Sărut mâna Părinte! Așa o întrebare, cum procedează lumea cu privire la codul numeric de exemplu în mănăstirile sfinte în Sfântul Munte Athos etc, enoriașii din Moldova recurg la forma N 9, adică rămân cu pașaportul vechi dar nu mai poți pleca nicăieri chiar am un vis să calc pe pământul Sfânt. Mulțumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, dacă sincer, personal am rețineri atât față de pașaportul biometric, cât și față de protestele pline de fanatism a unor creștini din R. Moldova. E destul de straniu să stai cu pașaportul în buzunar și să protestezi împotriva lui. Sau, să deții pașaport al altui stat, care îți permite să călătorești oriunde, iar fiilor duhvnicești să le interzici. În fine, nu e treaba mea să judec…

După cum am mai spus, în pașapoartele de astăzi nu e diavolul, nici semnul lui. Problema care e la mijloc e cu totul de alt gen. Dacă noi, astăzi, cu atâta ușurime acceptăm pașapoartele, mâine, diavolul fără nici o problemă ne va băga în plasa lui. Și invers, dacă noi astăzi vom sta la straja Ortodoxiei (nu prin proteste stradale care nu ne fac față) Hristos, ne va afla priveghind, întocmai ca pe cele cinci fecioare înțelepte! Așa să ne afle Hristos, Dumnezeul nostru și pe noi!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.