0
0

Doamne ajută! Vă scriu cu ochii iî lacrimi de durere..Vă rog să mă sfătuiți cum să scap de o boală de piele „psoriazis”care mă chinuie de la vârsta de 4 ani. Este o boală care se transmite genetic sau în caz de stres, și mulți alți factori. La mine nu e genetic, medicii nu prea își dau seama de la ce a apărut la mine, că doar ce stres aveam eu la vârsta de 4 ani..? (e o întrebare care nu-i găsesc răspunsul). Această boală care mă urmărește de mult timp, s-ar putea să mă urmărească toată viața.. E un coșmar.. cum să mă gândesc să mai dau naștere unui copil, să aibă parte de același chin pe care îl duc eu.. Am început să devin complexată din cauza acestei boli, în timpul sesiunii îmi apare pe tot corpul. Medicamentele, unguentele nu își mai fac efectul.. Vă rog din tot sufletul să-mi dați niște sfaturi..ce acatiste ar trebui să citesc în cazul acesta? Cărui sfânt trebuie să mă rog ca săă mă ajute să scap de această boală? Toată speranța și nădejdea mea e la Bunul Dumnezeu să mă ajute să mă vindec de această boală. Oare ce am greșit de trebuie să duc această povară? Vă rog să mă iertați pe mine păcătoasa!

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Nu cred că e cazul să spunem că e din cauza păcatelor proprii această boală, pentru că e de la vârsta de 4 ani. Mai degrabă e o problemă în arborele genealogic pe care ar fi bine să fie găsită și vindecată și veți avea și vindecarea bolii. Ceea ce trebuie să faci este în primul rând că vei avea vindecare. Nu mai sta cu spaimă că nu te vei vindeca. Nu te ajută la nimic. Pentru început îți recomand să faci o spovedanie, ar fi bine la duhovnicul vostru să se petreacă aceasta. Apoi ar fi bine un Sfântul Maslu. Cu aceste două lucruri ar fi bine să începeți. Trebuie să știți că boala reprezintă modalitatea prin care trupul ne vorbeşte despre starea sufletului şi a conştiinţei. Dacă până la instalarea ei nu ne-am ascultat trupul, înseamnă că e timpul să o facem, având convingerea că nu există înfrângere, ci numai lecţii de viaţă neînţelese. Deci nu pleca capul înainte să fii declarată învinsă. Înainte și cu nădejde! Iar ca lectură îți recomand o carte care te va ajuta mult: „Terapeutica bolilor spirituale” de Jean Claude Larchet. Iar la rubrica: „Acatiste, paraclise și rugăciuni” vei găsi unele rugăciuni care pot să îți ajute în dobândirea speranței și în întărirea credinței. Vezi care îți sunt mai pe placul sufletesc și mai aproape de cazul tău.

Doamne, Tu ştii dacă pentru robul Tău este mai de folos să primească grabnică vindecare sau să se mai nevoiască o vreme răbdând boala, şi pentru aceasta Te rugăm să rânduieşti viaţa lui după cum este cu adevărat bine şi să îi dai putere pe calea mântuirii, ca să se roagă împreună cu noi Ție.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.