0
0

Vă mulțumesc mult pt. răspunsurile date, chiar mi-ați luminat drumul vieții mele în acele momente, pt că la cel căsătorit o să renunț, pt că a început să o vb de rău pe fosta nevastă către mine, indiferent cum a fost și ce a făcut ea, este mama copilului lui înainte de toate și nu trebuie să o vorbească de rău către nimeni, iar prin asta el nu a crescut în ochii mei, din contra m-a făcut să mă retrag. Omul celălalt care m-a ajutat enorm prima dată, m-a ajutat și m-a înțeles cum nu a făcut-o nimeni, nici măcar familia mea și mai ales, necondiționat, și pt care m-ați sfătuit dvs să rămân în continuare în rugăciune, e trimisul lui Dumnezeu pe pământ pt mine, pt că din nou a venit și m-a salvat a două oară, spunându-mi fără să știe absolut nimic, să nu fac greșeala să mă încurc cu un om căsătorit și care mai are și un copil, atât mi-a spus doar și a dispărut la fel ca și prima dată, dar nu înțeleg un lucru, poate mă ajutați dvs, apare când mi-e greu și dispare brusc, fără urama, de ce mă ajută atât de mult pe mine acest om despre care eu nu știu absolut nimic, poate că e căsătorit, o avea și familie, dar nu înțeleg de ce face mereu asta pt mine! Poate mă ajutați dvs să înțeleg de ce, pt că oricât m-aș strădui singură, nu reușesc să înțeleg de ce! Menționez că el momentan locuiește în londra, acolo și lucrează, doar atâta știu, ne -am cunoscut pe internet el vorbindu-mi deosebit de frumos, m-a încurajat enorm și mi-a fost alături într-un moment f greu al vieții mele, când voiam chiar să-mi pun capăt zilelor, apoi comportându-se ireproșabil când ne-am și întâlnit, făcând numai lucruri și gesturi minunate, aproape că în povești, într-o lume plină de bărbați vulgari și care vb atât de urât și mai ales, care vor doar să profite! Mulțumesc Domnului mereu că am întâlnit și un om minunat în viața mea! Nu știu, parcă era dintr-o altă lume, nu din lumea asta din ziua de azi, nu am cuvinte să vă mai spun! MARE E DUMNEZEU, NICIODATĂ NU M-A LĂSAT PT CĂ ÎNTOTDEAUNA M-AM RUGAT, ÎNCĂ DE CÂND ERAM COPIL, PT A AVEA O CĂSĂTORIE BUNĂ FERICITĂ ȘI DE FIECARE DATĂ, AM REALIZAT ÎN URMĂ, CĂ CEEA CE AM VRUT EU, NU ERA ȘI BUN PT MINE

  • carmen a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu e cazul să te întrebi prea multe. Lasă în voia Domnului. Tu ai grijă de suflețelul tău și roagă-te. Nu vă ajută la nimic frământarea în a descoperi ceva din planul de mântuire a lui Dumnezeu(poate că nu e chiar plan de mântuire, dar eu așa îl văd).

Să luăm toți aminte la cuvintele acestui suflet în ce privește atitudinea acelui om care își vorbește cel care i-a fost parte a trupului său. Învățați unii de la alții.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.