0
0

BUNĂ ZIUA! De 7 ani nu pot să-mi găsesc un prieten, iubit, 3 ani nu puteam să-mi găsesc un serviciu, Dumnezeu m-a ajutat și cu 4 luni în urmă am ajuns peste hotare, noaptea simt cum duhul cel rău intră în mine, mă rog necontenit, nu pot trăi fără Dumnezeu, dar nu înțeleg ce trebuie să fac, poate sunt blestemată, ajutați-mă vă rog cu un sfat.

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Nu știu cu ce am putea să vă ajutăm. Nu vă cunoaște deloc. Dacă am ști cât de deasă vă este rugăciunea, când v-ați spovedit ultima dată, când ați fost ultima oară la Biserică, cum e relația cu duhovnicul, cât vă îndeletniciți cu lectura religioasă, cât de mare este sârguința de a fi un creștin desăvârșit, în ce vă nevoiți mai mult, și multe altele, am putea să vă mai îndrumăm cu ceva. Dar eu cred că și singură de veți răspunde la acestea toate veți afla un răspuns. Ca rugăciuni de mângâiere și întărirea speranței în căutarea iubitului îți recomand: „Rugăciune pentru căsătorie(pt cei care nu și-au găsit încă partenerul)”.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă”, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.