Mam certat din nimica cu sotia

0
0

Sărut mână, părinți mei mau gonit în urmă cu 2 ani de acasă și zile asta mau sunat că tata este bolanv grav și când eram mic mă băteau, și soția mea nu mă lăsat să vin la tata la spital dar eu tot am plecat. Și am zis: ei mau crescut și nu mă ars eu iam iertat de mult, și soția și soacrăƒ-mea au zis următoarele: acum au nevoie de tine și te cheamă să ne ei bani din casă să le dai lor după ce au zis astea eu am plecat, care este vinovatul eu sau soția? Chiar dacă mau dat afară din casă eu tot m-am dus la spital. Mulțumesc mult de tot lucin din alexandria adresa de email lucian_steaua87@yahoo.Com

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Lucine, ambii sunteți devină. Pentru că sunteți lipsiți de înțelepciune și de deplina frumusețe a gândirii. Tu ești devină că nu ai știut cum să discuți cu soția și să fi știut cum ar trebuie să ajungeți la numitorul de a soluționa cazul, iar soția este vinovată că nu are perceperea curată și sfântă. Deci vina e la ambii. Și ambii trebuiți piptănați. Dar de un duhovnic bun. De acea vă spun: fugulița la duhovnic și nu așteptați să vă lovească deavolul din plin.

Lăsați încăpăținările și prostiile și sârguiți-vă spre mânuire. Lucrând pentru mântuirea voastră nu aveți cum să vă mai judecați: care e mai vinovat?

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.