Despre facaturi femeiesti

0
0

Bună ziua. Cer un sfat pivitor la cele ce mi se întâmplă. De 9 ani am o relație cu o fată, într-o perioadă ne certăm foarte tare. Acuma sau mai liniștit lucrurile dar…. înțeleg cu sufletul și cu mintea că nu e bine ceea ce mi se întâmplă, când sunt cu ea am vise foarte ciudate de parcă cineva mă trage de picioare de pe pat iar eu numai mâinile le pot încleșta în cerșaf, nu am posibilitatea nici să strig nimic, uneori reușesc doar să o mușc ca să o trezesc, țin să menționez că asta se întâmplă când dorm lângă ea, ori de câte ori încerc să mă despart de ea de parcă mi-ar pune cineva un cearșaf în cap și mă întorc ca prostu înapoi. Eu nu mai știu ce să cred și ce să fac. În familie toți au fos divorțați o dată, habar nu am ce și cum. Întrebarea mea este următoarea: Ce să fac? Nu vreau să fiu nepoliticos dar poate există vre-un acatist sau ceva care să mă ajute. Acuma după ce mi se întâmplă îmi dau seama că mi-a fost făcut ceva. Nu mai văd pe nimeni adică alte fete, nici măcar discuția simplă nu se leagă cu ele. Dacă mă puteți ajuta cu ceva aș fi foarte recunoscător. În perioadele când ne certăm și nu comnicăm la ambii la servici și în alte treburi cotidiene merge totul cu spor, cum mă întoc la ea cum merge totul prost. Dumnezeu să vă binecvânteze în ceea ce faceți și să va dea Har și Putere pentru a putea duce această cruce.

  • You must to post comments
0
0

Frate, da nu te-ai gândit elementar la Taina Sfintei Spovedanii și la Taina Sfintei Împărtășanii? Acesta este focul curățitor, care mistuie din noi orice lucrare diavolească și care ne întărește să mergem pe făgașul Adevărului și a Vieții veșnice. Și mai apoi, oare ce lucrare ar putea să reziste în fața Trupului și Sângelui Domnului?

Te sfătui frate, ca mai întâi, să mergi la Biserică, să faci o spovedanie generală, să ceri de la părintele un canon de pocăință, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu și să-l și împlinești, să cerci să frecventezi Biserica, săvârșind rugăciunile de seară și de dimineață… Te ve-i convinge: pacea mult dorită foarte repede se va așterne peste sufletul Dvs!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.