inebunesc!

0
0

Bună ziua! Vă mulţumesc pentru răspunsuirle dumneavostră! Am o problemă cu care mă confrunt de 6 luni, dar ultima vreme s-a agravat! Medecii me-au pus diagnoza (distonie neurovegetativă), după mortea mătuşii mele mi se pare că şi cu mine se va întâmpla ceva, mi-i frică să ies din casă, că nu dă Domnul să se întâmple ceva cu mine! Am 22 de ani şi am doi copii şi îl rog pe Domnul să îmi dea zile şi sănătate ca să îmi pot creşte copiii! Mie îmi pare că eu sunt aşa de păcătoasă că Dumnezeu n-o să mă ierte niciodată şi mă va lua de la copii mei! Ajutaţi-mă, trăiesc un adevărat iad! Ce să fac? Îmi e frică de tot ce mă înconjoară, de la serviciu m-am dus că mi-i frică să merg în rutieră! DOAMNE iartă-mă că sunt păcătoasă! Mersi de răspuns.

  • cristina a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, Dumnezeu nu voiește moarte păcătosului ci ca să se întoarcă și să fie viu, cred că o să înțelegi ce vreau să zic.Iată că minunile dumnezeieşti nu încetează nici în zilele noastre, când păcatul s-a înmulţit în lume…Deşi nu suntem vrednici de asemenea minuni Dumnezeu îşi arată ca de fiecare dată dragostea pentru zidirea sa de mare preţ, omul. Numai ochi să avem pentru a vedea cât de Multmilostiv este Domnul şi să Îi mulţumim pentru toate binefacerile şi minunile pe care le lucrează cu noi chiar dacă de cele mai multe ori nu le merităm! Asta diavolul te ține acasă în frică, dar însemniazăte cu semnul Sfintei cruci și mergi la biserică, mergi și fă o mărturisire generală după care îți vei reveni și mai ascultă și de sfaturile duhovnicului.

Însuşi Mântuitorul Iisus Hristos ne spune:”Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa !” (Ioan 6:35) şi tot El întăreşte cele de mai sus spunând: „Fără Mine, nu puteţi face nimic !” (Ioan 15,5)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.