e pacat

0
0

Sărut mâna, părinte şi mă rog de mă iertaţi! Sunt însărcinată şi cu ajutorul celui de sus degrabă trebuie să nasc, dar vreau să primesc sfânta împărtăşanie. Problema e că nu pot să ţin post, adică în situaţia în care mă aflu acum, se face vreo dezlegare sau nu în acest caz? Mă rog de mă iertaţi încă odată, seara bună.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, este necesar ca să cereți împărtășirea de la preot , dar mai necesar este macar trei zile să postești ca să ei împărătșania cu vrednicie. Citește pe cât ai posibilitate paraclisul Maicii Domnului.

O întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută şi mă păzeşte pe mine roaba Ta, de frică şi de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul şi timpul meu, izbaveşte-mă de dureri. Luminează-mi neputinţele cele din timpul ieşirii şi dă-mi întărire şi putere la naştere. Fă-o grabnică prin Atotputernicul Tău ajutor, ca slava lucrului Tău este aceasta şi tăria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tău şi a inimii tale milostive.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.