Am nevoie de ajutor

0
0

Bună ziua, Părinte, am nevoie de sfatul dvs. Am trăit cu prietenul meu fără a fi cununată, am avut o relaţie de aproape 2 ani, acum însă m-a lepădat. Ştiu că viaţa are mult mai multe dificultăţi şi perioade grele. Însă pentru mine acum, aceasta este într-adevăr o problemă sufletească. Nu mă mai revăd în viaţă fără el, îmi este foarte greu. Nu mai văd ziua de mâine, mă văd pierdută. Deja a 2-a oară păţesc aşa ceva. M-am împărtăşit în acest post, şi continui a ţine post luni, miercuri şi vineri. Aţi putea să mă sfătuiţi ce rugăciuni să citesc, pentru a mă linişti macar sufleteşte (pentru nu cred că există întoarcere). Vă mulţumesc, părinte.

  • Cornelu a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră, fiecare dintre noi, vrem sau nu vrem, mai devreme sau mai târziu, trebuie să răspundem pentru păcatele noastre! Este o lege de aur! Și, eu zic, e bine că Dumnezeu ne cercetează aici și nu ne lasă răspunsul în veșnicii. Bucurați-vă și dați Slavă lui Dumnezeu că sunt ispite. Reiese de aici, că Dumnezeu nu voiește moartea Dvs. ci vă face să vă achitați datoriile aici pe pământ. Totodată, desigur că e foarte rău că ați păcătuit. E și mai rău că va-ți despărțit, dar, poate că nici nu e persoana de care aveți nevoie? Poate că, e și mai bine că va-ți despărțit acuma, decât să o faceți după ani de căsnicie sau după ce avea să vă lase cu un copilaș, singură față în față cu vâltorile vieții?

Eu zic, să nu vă scârbiți, să-L rugați pe Dumnezeu ca și în viața Dvs. să se împlinească voia Sa cea Sfântă și să rânduiască pentru Dvs. ceea ce este cu adevărat de folos! Puteți să săvârșiți și Acatistul liniștirii sufletești!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.