0
0

Cum să-i explic unui copil de ce unii oameni pot merge pe apă sau trece obiecte prin sticlă. Eu i-am spus că e de la duhul rău, dar n-am fost convingătoare. Mulţumesc.

  • You must to post comments
0
0

Nu numaidecât de la duhul rău. Poate să fie și cu putere dumnezeiască. Aduceți-vă aminte de Mântuitorul nostru Iisus Hristos: și pe ape a mers și prin perete a trecut. Alta e istoria: Dar, oare ne trebuie nouă așa ceva? Dumnezeu nu a avut nevoie niciodată de șouri ieftine. Ba dimpotrivă, Mântuitorul făcea minuni și ruga ca să nu spună nimănui nimic. În rest, dacă Dumnezeu ar fi voit ca noi să zburăm, ne înzestra cu aripi, dar Dumnezeu știe că nu ne ieste de folos aceasta pentru mântuire.

De ce totuși sunt unii oameni care fac așa ceva? Pentru că slujesc diavolului și pentru că vor să se îmbogățească, iar pentru aceasta recurg la toate metodele, inclusiv și la vinderea sufletului… Copilașul trebuie să înțeleagă că nu e tocmai cea mai mare reușită să mergi pe apă și nici pe departe aceasta nu trebuie să fie scopul vieții lui. Ajutați-l cel mai bine, să-l cunoască pe Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.