Am nevoie de un raspuns..

0
0

Bună seara şi binecuvântaţi, părinte. Vă rog mult să mă ajutaţi cu un sfat în durerea ce mă copleşeşte acum. Iubesc un băiat în tacere şi ştiu că şi el simte ceva pentru mine, dar ne comportăm ca prieteni, când ne vedem. Toţi în jurul nostru observă atracţia dintre noi. Din câte am înţeles şi le-a spus el prietenilor noştri îi este frică să se apropie de mine, mai mult de mine, pentru că sunt o fată cumsecade şi nu vrea să mă facă să sufăr pentru că am fost căsătorită şi am un copil şi îşi dă seama că nu sunt doar pentru distracţii. Am încercat să-l uit să fiu indiferentă dar nu iese. Mă gândesc încontinuu la el. Avem foarte multe amintiri împreună. Se înţelege şi iubeste foarte mult fetiţa mea, la fel şi pe mine mă stimează. Nu ştiu ce să fac. Cum să mă apropii de el. Sau cum să mi-l scot din gând. Îl iubesc cu adevărat. Ce să fac? Ajutaţi-mă vă rog, sunt disperată.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, nu te supăra, dar, nu suntem noi specialiștii în domeniu. Nu suntem nici pe departe experți, iar Biserica, nu se ocupă de magii, Ea, doar se roagă, pentru cele necesare în viață, dar, aruncându-și toată speranța la Dumnezeu, așa cum o facem și în rugăciunea Tatăl nostru, când cerem să se facă voia lui Dumnezeu în viața noastră!

Rugați-vă Domnului, să vă lumineze cum să procedați corect și cel mai important, cum să procedați ca să nu greșiți în calea mântuirii! Ce ține de dragoste, aveți vă rog mare grijă să fie reciprocă!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.