biserică

0
0

Părinte, Doamne ajută. Părinte am ajuns într-o situaţie puţin tristă pentru sufletul meu păcătos. Eu am găsit acest articol pe aparatorul.md, (care este ataşat mai jos) în care este relatat despre legătura Patriarhiei Române cu alte religii, şi cu papalismul, eu ca un păcătos obişnuiesc să merg la Biserică dar care se află sub Mitropolia Basarabiei, dar care ţine calendarul cel vechi. Părinte, spuneţi-mi vă rog contează la ce Biserică mergem şi sub conducerea cărei Mitropolii se află? Contează aceste lucruri părinte? Şi dacă e cu putinţă să-mi daţi un sfat. Mulţumesc anticipat şi să fie cu iertare părinte. Doamne ajută !

  • alexandru a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Contează fraților, desigur că contează! Păi, din păcate, toți slujitorii ce fac parte din Mitropolia Basarabiei, cu toată stima și respectul meu față de ei, sunt opriți de a sluji cele sfinte, Arhiereul lor, este oprit de Sinodul Patriarhiei care la și hirotonit…

Din păcate sărmanii, nici nu văd întunericul în care se află. În rest, sfatul meu este să aflați o Biserică (în care să vă simțiți bine), parte a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, care este canonică și unanim recunoscute de întreaga plinătate a Ortodoxiei ca să aveți pace și să fiți siguri că sunteți parte a Bisericii lui Hristos!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.