Doresc Raspuns Urgent

0
0

Bună ziua! Chiar astăzi am început să copiez de pe un site „Imnul Acatist la Rugul Aprins al Măicii Domnului” de Daniil Tudor, dar apoi căutând altceva pe net, întâmplător am dat tot peste acest imn dar surpriză cea mare este ca e cu totul diferit față de cel anterior: alte fraze, alte versuri ca și cum ar fi alt acatist. Vizualizându-l, m-am derutat iar acum nu mai știu ce să mai cred pentru că nu există două acatiste al aceluiași sfănt/sfântă în special al Măicii Domnului dar conținutul să fie cu totul altul și scris de același autor. Vă rog, lămuriți-mă, sunt confuză, pentru că doresc să mi-l scriu în caiet ca să-l citesc zilnic cu ajutorul Bunului Dumnezeu.

Iar acum că m-am uitat pe site-ul dvs, observ că şi acest acatist este total diferit faţă de care l-am vazut prima dată. De ce? Vă rog, explicaţi-mi, că eu acum, singura soluţie este să mă pun şi să le scriu pe toate variantele în caiet şi de citit, cum o să le citesc, pe toate seara că atunci nu-mi rămâne timp pentru celelalte lucruri casnice dar şi religioase. Ultima variantă ar fi să citesc câte una în fiecare seară. Mă scuzaţi, am uitat să vă trimit link-ul de unde am început eu să-l copiez, dar m-am oprit că nu ştiu ce să fac. http://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/243/imn-acatist-la-rugul-aprins-al-maicii-domnului

  • Catalina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Poate să existe mai multe acatiste, dar, în același timp, pot să existe și apocrife. Ca să fiți sigură, vă propun să-l citiți pe cel de pe Ortodoxia.md!

După aceasta vă vom putea oferi un răspuns!

Preot Iulian Rață


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.