Biserica

0
0

Bună ziua, mă iertați, dar mi se pare că Biserica intră într-o mare prăpastie cu politica asta… citiți știrile referitoare la declarația Mitropoliei.. Sunt curios să aflu părerea dumneavoastră. Reiese că preoții de acum încolo vor propaga politica în Biserică.

  • You must to post comments
0
0

Da, e neplăcută toată discuția aceasta! Totodată, vă asigur, că nici un bun păstor nu va face propagandă electorală pentru un partid sau altul de pe amvonul Bisericii și sper mult de tot, că nici într-un oarecare alt loc! Personal, voi menționa la infinit, ca creștinii să-l voteze pe Pasat doar pentru simpatia personală față de persoana acestuia (dacă desigur o au) și nu pentru faptul că acesta dorește introducerea ”Bazelor Ortodoxiei” în școli! Adică, alegerea electorală a fiecăruia să nu fie motivată de relațiile acestei persoane cu Biserica, ci de capacitățile fiecărui lider politic!

Sincer să fiu, tare mult mii grijă ca acest Pasat să nu fi mers la colaborarea sa cu Biserica doar pentru interesele sale politice, tare mii grijă, deși semnele, dureros să o spun, confirmă această temere a mea! Rămâne deja ca Clerul să fie matur și să aprecieze acțiunile fiecărui creștin la justa valoare!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.