penticostalii

0
0

Vă mulțumesc părinte Iulian pentru că mi-ați răspuns și mi-ați dat trimitere la acele filmulețe! Într-adevăr sunt niște oameni rătăciți, dar eu vroiam să știu părerea Dvs. În ceea ce cred, în ce nu cred, dacă așa se manifestă în toată lumea acest cult? Vă mulțumesc.

  • simona a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

În ceea ce privește manifestarea sa, cam în toată lumea este aceeași situație, cel puțin la noi în Republica Moldova, precis! Am participat personal, în timpul studenției mele la o adunare a cultului penticostal din Moldova… Cu părere de rău, e întocmai! Este știut că și penticostalii au reușit deja să se desprată în câteva ramuri, așa că mici diferențe pot exista, dar oricum, nesemnificative. Dureros desigur, pentru că personal, văd niște oameni îndrăciți, de care îmi pare foarte și foarte rău, și care, după cum scrie Sfânta Scriptură, sunt rău, chinuiți de diavolul!

În privința a ceea ce nu cred: Nu cinstesc sfinții, nu o cinstesc pe Maica Domnului, nu cinstesc sărbătorile, nu cinstesc icoanele, nu recunosc Tainele Creștine Ortodoxe, nu recunosc cultul morților, nu se roagă pentru cei răposați, respectiv, nu recunosc existența raiului și a iadului, nu recunosc faptul că rugăciunile noastre îi pot ajuta pe cei răposați, nu recunosc preoția și importanța acestea când și continuitatea apostolică care este prezentă în Ortodoxie, etc. Șirul rătăcirilor poate fi scris la infinit! În privința la ceea în ce cred! Aceștia, recunosc Dogma Sfintei Treimi, deși cu mai multe abateri de la învățătura Sănătoasă a Sfintei Scripturi! Ei consideră că la fiecare adunare, Harul Duhului Sfânt se coboară asupra membrilor bisericii de aceea și acele manifestări stranii în Biserică! Părerea mea, despre toate aceste acțiuni e clară, luând în considerare că ați vizionat filmulețele și presupun că ați citit și textul de acolo! De fapt, și mai multe informații, aveți iată aici!

Doamne ajută și lectură plăcută!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.