Sfânta Matrona și Sfânta Xenia

0
0

Binecuvântați și iertați, preacucernice părinte! Vă rog mult să mă ajutați să trimit la Moscova și la Sankt Petersburg câte un pomelnic, la Sfânta Matrona și la Sfânta Xenia, fiindcă am mare nevoie de un grabnic ajutor pentru a mă vindeca de bolile urâte pe care le am! Rugămintea mea cea mare este să mă ajutați cu traducerea din limba română, în limba rusă a celor două pomelnice, pentru că eu sunt din România și n-aș putea să le scriu decât în românește. Dacă se poate, v-aș trimite prin e-mail pomelnicele în românește și tot prin e-mail aș aștepta traducerea în limba rusă. Și tot o întrebare: câți bani trebuie să trimit la cele două sfinte mănăstiri și cum să procedez în acest sens? Vă mulțumesc anticipat și aștept cu nerăbdare răspunsurile dumneavoastră! Doamne ajută!

  • Daniela a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Deci accept să trimiteți prin email acele pomelnice și le vom traduce cu mare plăcere. Un exemplar oprindule și la noi. Însă despre bani pe care doriți să-i trimiteți vă spun: cât vă lasă inima. Cât doriți atât trimiteți, numai să fie din inimă și să nu vă pară rău.

Doamne fii cu noi, robii Tăi, și nu lăsa necazul prea mult în trupul nostru, căci suntem slabi și cădem ușor. Îți mulțumim pentru toate și facă-se întru toate voia Ta!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.