Ziuarul

0
0

Sărut mâna părinte …. mulțumesc că ați răspuns referitor la Visul Maicii Domnului…. mai am o întrebare despre un ziar ce l-am cumpărat acum o lună, se numește în rusă: „Оракул”. Acolo scriu diferiți oameni și se plâng pe tot ce au întâmplări, vrăji, multe … și este o doamnă n-am mai înțeles cum se numește și ea dă sfaturi anume pentru fiecare în parte, depinde de durere, doleanță și pentru fiecare spune să se roage la anume un sfânt, sau să citească acea rugăciune. Mă întreb ați auzit de acest ziar? Ce puteți să spuneți despre dânsul?

  • Adrian a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Da, am auzit de acest ziar și vă voi spune părerea mea în câteva fraze: ”e o sinagogă a satanei”. Despre astfel de oameni Domnul a zis că ”vor apărea prooroci mincinoși”. Acest ziar colaboră cu un canal de televiziune rus TNT, care transmite în undă un ”TV-Show” – ”Lupta extrasenșilor”. Aceștia le testează puterile paranormale, neștiind de fapt că sunt viziuni diavolești de ghicire a trecutului, prezentului, viitorului, de fabricarea diferitelor vrăji și urâciuni. Momeala lor este că spun: să vă rugați la sfinți, ori prin rugăciuni avem vedenii. Minciuni, negoțiază cu cele sfinte și e mare păcat și apostazie. Să vă feriți de astfel de emisiuni, ziare și anunțuri. Înșelări sunt multe, înțelept e acela care știe să aleagă grâul de paie! Sfinții spun, că oamenii smeriți și plăcuți Domnului, n-au vedenii și nici nu și le doresc. Numai acei ajunși pe o treaptă înaltă a credinței au revelații și arătări Sfinte, care de obicei sunt ascunse de ochii lumii, doar cu voia Domnului se va lăsa ceva nepecetluit. Și Sfântul Siluan Anthonitul spunea: ”Citirea gazetelor nefolositoare, denotă sărăcirea și foametea sufletească.” Dvs ar trebui să meditați la aceasta. Sunt atâtea cărți sfinte, prin care l-ați putea căuta, găsi și îndrăgi pe Domnul! De ce nu le studiem pe ele așa amănunțit?! Însă despre acei oameni, vrăjitori, ”extrasenși”, care vorbesc cu diavolii și-și întinează mintea, nici nu pricep ce operă efectuaează. Dar, în același timp, tind să înșele turma Domnului și s-o ducă spre peire.

Să ne ferească Dumnezeu de astfel de căderi și erezii și să ne rugăm pentru acei oameni că să-i întoarcă Domnul pe calea adevărului, dreptății, vieții!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.