Rugăciuni pentru apropiați

0
0

Bună ziua părinte. Eu sunt profund mișcată de suferința unei prietene de ale mele, care-și dorește mult copii, dar deocamdată nu-i poate avea. Sarcinile se opresc în evoluție și medicii încă nu au un diagnostic, adică toate rezulatele sunt bune la ambii soți. Eu doresc să mă rog pentru ea, dar nu știu care rugăciune s-o rostesc. Dacă sunt rugaciuni pentru zămislirea de prunci, vă rog să-mi comunicați. Orice alt sfat al Dumnevoastră în privința acestei probleme, va fi mult apreciat. Mulțumesc anticipat. Doamne Ajută!

  • Silvia a întrebat 14 ani ago
  • last edited o săptămână ago
  • You must to post comments
0
0

Frumos lucru e a te ruga pentru aproapele și foarte apreciat de Dumnezeu. Noi îi dorim acelei persoane, numai bine, curaj și să nu deznădăjduiască, dar să se lase în voia Domnului, care o va milostivi la timpul potrivit. E foarte bine de rugat la Sfinții Părinți Ioachim și Ana. Cât și la Născătoarea de Dumnezeu. 

Rugaciunea sotilor care nu au copii

„Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: „Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui”. Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!”, s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici.  Amin !

Domnul a Sa milă peste noi s-o lese și să ne întărească în necazuri!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.