Soțul și rudele

0
0

Am o problemă ciudată aș spune eu, din iubirea mea față de Dumnezeu, parcă se naște ură din familie, soțul tot timpul mă mustră și-și bate joc de credința mea, uneori cred c-am greșit alegând căsătoria …..rabd ….cu greu …însă uneori nu știu cum să mai fac față ……apoi fratele meu tot așa ….râde…. uneori nu-i înțeleg, poate eu ar trebui să-i înțeleg pe ei, îmi doresc să fiu mai aproape de Dumnezeu, să fiu mai curată, mai bună ……mai înțelegătoare cu familia mea, dar cum??? Vă rog învățați-mă.

  • You must to post comments
0
0

Domnul a zis că n-a venit să aducă pace pe pământ, ci sabie și că dușmanii omului vor fi casnicii lui. Cât adevăr cuprind vorbele sale și iată că trăim acele timpuri. Pentru numele Domnului suntem luați în râs și batjocoriți. Ne spun sfinții părinți și Scripturile: ”fericiți veți fi când veți fi urâți, ocărâți, când vă vor grăi de rău pentru că-L iubiți pe Hristos. Așa au prigonit și pe prooroci, și pe apostoli și pe sfinți”. Dvs însă și mai mult iubiți-L pe Hristos și rugați-vă pentru casnici ca să se milostivească Dumnezeu către ei și să-i întoarcă pe calea dreptății. Nu dați importanță râsului lor, căci e pizma diavolului. Rămâneți liniștită și statornică în ale credinței și veți primi cununa veșniciei!

Doamne, Împărate Ceresc, Mângâietorule, milostivește-te către noi, păcătoșii, robii păcatului și slobozește-ne prin lumină!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.