0
0

Sărut mâna părinte! Părintele Arsenie Boca spunea că dacă facem cruce asupra mâncării, fie ea şi otrăvită nu păţim nimic. Anul acesta de Adormirea Maicii Domnului, la o mănăstire din Constanţa credincioşii au mâncat din bucatele sfinţite de preoţi şi 20 de persoane dintre care 18 copii, unul cu vârstă sub un an au ajuns la spital cu toixinfecţie alimentară. Cum explicaţi acest lucru, acelor oameni le-a făcut rău hrana pe care au sfinţit-o slujitorii Domnului?

  • - - - - - a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

În legătură cu articolele apărute în presă, prin care cititorii erau informaţi că mâncarea oferită credincioşilor la hramul mănăstirii „Sfânta Maria” din Ivrinezu a cauzat toxiinfecţie alimentară, precizăm:

– nu există nicio mănăstire în localitatea Ivrinezu şi nici în apropiere, Adormirea Maicii Domnului este hramul bisericii din satul Ivrinezu Mic;

– masa de hram a fost suportată financiar de către Consiliul Local din comuna Peştera, căreia îi este arondat satul;

– locuitorii din satul Ivrinezu Mic s-au ocupat de organizarea praznicului, personalul clerical nefiind implicat;

– agapa a avut loc la Căminul Cultural din Ivrinezu Mic, participând aproximativ 200 de persoane.

În spiritul dreptului la o corectă informare, vă rugăm să aduceţi la cunoştinţa cititorilor că biserica din Ivrinezu Mic nu a fost implicată direct în organizarea evenimentului.

Biroul de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

P.S. Nu pot să spun mai mult decât atât! Știu și înțeleg, că comuncatul dat de presă miroase a spălare pe mâini din partea Arhiepiscopiei, dar în așa caz, mai apare și întrebare, dar oare a binecuvântat un părinte masa?

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.