0
0

Părinte, am citit răspunsul la întrebarea 2458 şi m-a luat groaza, ce facem noi cei ce am încălcat toată rânduiala nunţii canonice, că nici prihăniţi nu eram şi mai mult nici unu nici altul nu am fost la prima relaţie, nunta am făcut cu lăutari şi încă multe alte greşeli am am făcut, ba mai mult la cununie nici nu eram curată, oare ce pedeapsă mă aşteaptă, că am impresia că Dumnezeu e bun încă cu noi, dar dacă se mânie foc o să iasă din noi, ce trebuie să fac?

  • a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Pace să aveți. Dacă a fost din neștiință atunci iertarea poate fi mai sigură, însă dacă e făcut din știiță atunci trebuie pocăință adusă. Ei și dacă din neștiință a fost totul atunci trebuie să vă adunați cunoștințele ca altă dată să nu mai fie motivul de a spune că din neștiință au fost făcute toate. Spovediți toate și căiți-vă greșeala. Și încercați să fiți în adevăr. Domnul e bun, noi nu ne putem imagina cât de bun este. Însă cei necredincioși vor pieri de la fața Lui.

Să ne stăruim să fim buni și modele pentru aproapele nostru. Nu vă îndemn să fiți numai buni, deci și modele, adică mai mult efort în cele ale credinței.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.