Bună ziua soră, când se fac proscurele din același aluat se fac pâinicile,componența proscurelor este din aghiasmă, apă, sare,drojdie și făina de cea mai bună calitate. SECRETUL PROSCURELOR E CĂ FĂINA TREBUE PUȚIN OPĂRITĂ ȘI APOI MESTECATĂ CU DROJDIA DIZOLVATĂ. CÂND LE PUI DEJA PE TAVĂ LE UNGI BINE CU CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE. Mai coceam odată cu plăcere acuma am o altă misie,să nasc cu bine al patrulea îngeraș. DACA MAI SUNT CEVA NELĂMURIRI ,CU PLĂCERE VĂ AJUT.
- LUCIA a întrebat 14 ani ago
- last edited 8 luni ago
- You must login to post comments
Mulțumim pentru completări. Sper să folosească aceste cuvinte celor care călătoreau cu întrebări de această nătură pe acest mic site.
Hristos în mijlocul nostru.
Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
- Guest a răspuns 14 ani ago
- You must login to post comments
Răspunsul tău
Te rog să te autentifici mai întâi pentru a trimite.