Rugăminte

0
0

Mii de scuze că mă adresez cu aşa tip de întrebare, dar unele persoane mă fac să nu înţeleg corect această problemă, fie că aşa trebuie să fie sau că aşa e un obicei etc… Sfătuiţi-mă cum ar fi corect? Mâine trebuie să o iau de la maternitate pe fina mea şi respectiv iar e o datină sau… că naşa ar trebui să o ia! Dar eu acum sunt într-o săptămână… (am ciclu). Şi nu ştiu cum să procedez! Să merg şi să aleg calea corecta atât pentru mine cât şi pentru finuţa mea. Vă Mulţumesc Mult!!!

  • Eugenia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Necurăția omului nu constă în cele ale trupului ci în cele ale sufletului. Mai ales că în zilele noastre igiena femeii este foarte bine pusă la punct din toate privințele. Și oare nu Hristos a spus că: Să ne ferim de necurăția sufletească că e distrugătoare și de suflet și de trup. Deci vă spun să mergeți să luați fina, dacă așa vă este datina și să nu vă întristați pentru neputințele trupești. Și să vă rugați mereu ca Domnul Dumnezeu să vă ajute spre a o îndruma pe calea mântuirii. Iar când va fi botezul să sperăm că nu veți avea această problemă. Iar de va fi aceasta atunci vă poate înlocui cel mai apropiat om al vieții dumneavoastră.

Să ne sârguim sufletește pentru vrednicia de cele veșnice, căci trupul din pământ este luat și în pământ se va întoarce.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.