să continui...

0
0

Sărut mâna, părinte. Am așa o nedumerire, nu vreau ca viața mea să se limiteze doar la familia mea și la serviciu. Încerc după puținile mele posibilități să-i ajut și pe alții. Poate neîndemânatic și poate puțin. Dar soțul e nemulțumit că mai puțin timp petrec cu familia. Deși el își poate permite la „distracții” să uite de noi nu o singură seară. Să abandonez „activitatea” mea? Dar simt că voi fi foarte nefericită atunci. Cum să fac ca și-n familie să fie pace, dar și să-mi continui munca mea? Doamne ajută.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Pe primul loc familia. În zădar încercați să fiți împliniți prin faptele creștine, dacă scăpați legile morale ale sufletului. Familia este primul străin pentru care trebuie să vă jertfiți. Când veți ajunge să vă umpleți deplina jertfire familială, abea atunci să treceți și la ceilalți creștini. Încercați să nu lăsați să se slăbească relația din familie. Nici într-un caz nu lăsați duhul hulei să apară între voi. Nu există tu la hăisa și eu la cealaltă hăisa. Ambii să vă jertfii pentru ceilalți. Deci încercați să discutați cu soțul nemulțumirile și să puneți la punct neînțelegerile. Vă spun că de nu vă veți împlini unul în celălalt vă v-a împlini dracul în divorțul lui. El deja bate la ușa sufletului și aceasta o simt din propriile voastre cuvinte. Să nu uităm că deavolul duce o mare luptă împotriva familiei creștine din timpurile noastre. Cred că am fost pe cât de explicit am putut fi. Întăriți relația din familie și cu toată familia să ieșiți la fapte bune.

Sfinților rugători și protectori de familii creștine rugați-vă petru trăinica lor și înzestrații cu armele luptei veacului acestuia.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.