Sărut mâna Părinte!

0
0

Ajutaţi-mă vă rog. Soţul meu e iubitor de băuturi alcoolice. Într-o zi ne-am pornit la drum cu maşina şi la jumătatea de drum am observat că nu-i în stare să conducă automobilul, ne-am certat şi de câteva ori am fost lovită de el, eu pe nervi l-am blestemat, spunândui că: „Maica Domnului să-ţi usuce mâna cu care m-ai lovit”. Acum îmi pare rău că i-am zis, oricum el este soţul meu. De atunci, zilnic, mă frământă acest greu păcat. Ce îmi sugeraţi să fac mai departe, ca să-mi găsesc şi eu liniştea sufletească. Mulţumesc din suflet!

  • Anonim a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Trebuie să mergeți la spovedanie la duhovnic și mai întâi să cereți iertare celui căruia i-ați greșit. Apoi să faceți ascultare de tot ceea ce vă va îndruma. Să aduceți pocăință și să nu mai blestemați pe nimeni.

Domnul ne spune: Celui ce te lovește pe un obraz, întoarcei-l și pe celălalt și să binecuvântăm pe cei ce ne blastămă. Noi dacă nu-L ascultăm, atunci a cui ucenici suntem, de ce ne mai numim creștini?! Nu a fi cu ”numele” creștin te mântuie, dar că-l porți cu zădărnicie vei da socoteală multă și înfricoșată.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.