completez

0
0

Subiectul cu transferul de bani pentru mănăstire şi-a atins apogeul. Cred că mai mult decât atât maica nici nu-şi dorea, ci doar să ajungă la văzul cititorilor şi fiecare cu milostenia şi rugăciunea sa pentru consolidarea mănăstirii. Astfel s-ar fi împlinit responsabilitatea Marina că a adus la cunoştinţă cazul dat, domniilor dvs-ră că l-aţi postat şi noi că l-am examinat, fără polemici şi alte interpretări personale sau directive a mitropoliei. Un răspuns mai echilibrat a fost cel din cazul doi, care nici nu îndulceşte sau sărează situaţia creată. P.S. remarca:rezultat/diferenţă?, a fost pentru administraţie.

  • un păcătos a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Vorba ceea: ”Unde dai și unde crapă”! Primiți-o oameni buni cum doriți! Eu v-am spus cum trebuie! Din păcate, adevărul nu e totdeauna cel pe care ni-l dorim noi! În r-l. Fălești, preotul dintr-un sat a lăsat Biserica pentru întreg Postul Nașterii Domnului și a stat la poarta pieții pentru a aduna bani la reconstrucția Bisericii (Biserică, la care nu s-a ridicat nici un pai de când e preotul în cauză acolo)! Bunicuțele îl rugau pe părintele să vină să le împărtășe, iar el le spunea că nu are când! Vă place situația? Repet! Treaba Dvs. Primiți-o cum doriți! Pur și simplu, nu ne stă bine să stăm cu mâna întinsă, ca niște cerșetori! Dumnezeu poartă de grijă poporului Său, a fost, este și va fi așa totdeauna! Și nu sunt de acord că e diferență! Astfel de lucruri – de a sta prin piețe trebuie eliminate din viața de zi cu zi a Bisericii Ortodoxe.

Iertați-mă! Nu cu răutate o spun, ci cu durere în inimă! Și, referitor la cererea postată pe siteul acesta, de a ajuta Biserica ”Sfânta Treime”! Era doar o notă informativă! Era ca un cuvânt spus la predică, în care lumea a fost îndemnată să ajute, în același duh, în care a îndemnat și Sfântul Apostol Pavel, în Epistolele sale! Dar după câte știu, nici Apostolul Pavel și nici Mântuitorul Hristos nu a stat la porțile pieților. Doar Matei Vameșul și acela, până la chemarea la apostolat! Încă odată, iertare!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.