întrebare

0
0

Bună ziua, stimaţi Părinţi! Vă rog spuneţi-mi cum trebuie eu să reacţionez în vorbă şi atitudine cu fratele meu, care de curând s-a căsătorit cu o fată baptistă, şi de atunci merge pe la adunările lor. De fiecare dată când îmi zice că au fost la adunare, mă doare în suflet şi mă enervez şi nu mai vreau să vorbesc cu el. Trebuie să tolerez situaţia asta?

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, Oxana. Înţeleg că vă este foarte greu, mai ales că este vorba chiar de fratele d-ră. E greu să întorci sau chiar și să discuți cu așa oameni. Dar trebuie să vă păstraţi calmul, nu-l puteţi urî pentru că se află acum printre cei rătăciți, ci compătimiți-l și tratați-l cu dragoste. Rugați-vă Domnului pentru luminarea lui ţi reîntoarcerea lui la adevăr. Căci chiar de nu doriţi să acceptaţi, toleraţi situaţia dată cu nimic nu îl veţi ajuta. Cel mai bine e ca prin propria trăire a ortodoxiei să-l recâştigaţi şi pe el!

”Ca văzând oamenii faptele voastre cele bune să slăvească pe Tatăl vostru cel din Ceruri”!  Domnul să vă întărească şi să vă păzească.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.