0
0

Dacă purtăm numele a doi mari sfinţi (de ex. şi sfântul Gheorghe şi sfântul Dumitru), este adevărat că suntem protejaţi de amândoi? Ei se roagă tot timpul pentru noi? Sau suntem protejaţi numai de sfântul al cărui nume suntem strigaţi de obicei? Cum pot face să nu-l neglijez pe celălat sfânt (sfântul Dumitru)? Vă mulţumesc.

  • You must to post comments
0
0

Acești sfinți se roagă pentru dvs nu numai pentru faptul că le purtați numele, dar pentru că sunteți mădular din trupul Domnului, dacă și dvs duceți o viață frumoasă și plăcută-n Domnul. Să nu credeți că puteți face orice vreți și sunteți salvat și mântuit doar că purtați nume sfinte. Desigur ei vă sunt apărători dacă și dvs nu uitați să le urmați viața, faptele, îi pomeniți și vă rugați lor. Și mai presus de toate, sfinții iubesc mult și ajută pe cei ce urmează Domnului și ascultă, înfăptuind poruncile Lui. Căci astfel te asemeni și înrudești cu sfinții, chiar de aici de pe pământ!

Deci rămâneți în faptele și rugăciune către acești mari sfinți și cinstiți-i pe toți la fel, căci în dragoste este egalitate!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.