Acte biometrice

0
0

Hristos a Înviat! O întrebare: ce părere aveți dacă, pentru a evita pe viitor asocierea numelui de botez cu codul de bare (știți la ce mă refer), civil copilașul să poarte un nume, iar la Taina Botezului preotul să-l boteze cu alt nume, desigur creștin? Iertați si mulțumesc! Doamne ajută-ne pe noi păcătoșii și … fricoșii!

  • Andreea Turcu a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Numele de la botez e sfânt și nici o bară n-are să-l influențeze, dacă va duce o viață creștină. Chiar de și diavolul în persoană îl va codifica, nu va avea putere atâta timp cât acel creștin își va păstra haina botezului neîntinată. Dar cu acest fel de frică care persistă în întrearea dvs e ca o fugă și o lepădare de credință! Cum vă veți comporta în caz de o strâmtoare?! Veți fugi, inventa nume, veți spune că nu sunteți creștin pe față, iar gândul vă veți odihni că înlăuntru vă păstrați credința și numele creștin?! Dar cui îi trebuie așa credință?! N-ați auzit că cine se va rușina de Mine și numele Meu, de acela și Eu mă voi rușina în Împărăția Tatălui?! Citiți mucenicia creștinilor primelor secole, cum cu tărie își spuneau numele de creștin și se numeau creștini cu voce tare, la lumină. Deci încetați această panică și frică și botezați copiii cum s-a făcut până acum!

Nu avem noi cum să schimbăm vremurile, dar cu schimbarea lor, noi să rămânem statornici în ceea ce-am crezut 2000 de ani!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.