0
0

Hristos a Înviat! Vă mulțumesc pentru sfaturi, vreau să vă spun că azi am primit telefon și ai mei nu o mai dezgroapă pe bunica, dar mai am o întrebare: ce rugăciuni să fac pentru cineva care e divorțat cu acte, nu au înțeles că ce a unit Dumnezeu omul să nu despartă, și mai au și un copil, eu vreau să se împace. Mulțumesc.

  • Elena a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Rugăciunea pentru cei în certuri și în neînțelegeri:

”Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizmuiesc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.
Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.
Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.”

Hristos în mijlocul nostru! Cu adevărat a Înviat Hristos!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.