0
0

Hristos s-a înălţat, parinte. Vă rog frumos sa ma ajutaţi să rezolv următoarea problemă. Dorim să ne cununăm în iulie, dar eu cu 2 ani în urmă am divorţat. Am înțeles că înainte de a de urmatoarea cununie trebuie să-mi fac discununia de la cununia anterioară. Vreau să vă întreb dacă e adevărat şi cum se face acest lucru. Vă mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Dezlegarea Cununiei se face de către un episcop, arhiepiscop s-au mitropolit! Trebuie să mergeţi la sediul celei mai apropiate episcopii, având asupra Dvs. Buletinul de identitate şi certificatul de divorţ! Ve-ţi depune cerere şi lămurire, în care ve-ţi explica de ce aţi divorţat, dacă aveţi copilaşi şi cu cine rămân aceştia! Apoi, cu documentul eliberat de la Mitropolie s-au Episcopie, ve-ţi putea merge la orice Biserică pentru a primi Taina Sfintei Cununii!

Îmi pare foarte şi foarte rău, de faptul că nu vi s-a aranjat prima căsătorie! Aveţi foarte mare grijă, ca cel puţin aceasta să se bazeze pe cea mai sinceră dragoste, îmbinată armonios cu răbdarea!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.