0
0

Sărut mâna! Vă scriu în legătură cu o problemă de sănătate ceva mai veche. De 6 ani simt o stare de discomfort, de zbucium şi de tumult sufletesc. În ultima perioadă s-a cam agravat. Am încercat mai multe remedii: psihologi, psihiatri, medicamente. Menţionez că am trecut prin mai multe experienţe nefericite, grele, traumatizante: examene, relaţii eşuate etc. Ce mai pot face? Suspectez că sufăr de o stare depresivă. Am momente când nu mai sunt capabilă să văd nici o cale de ieşire sau drumul în faţă. Sunt foarte obosită de atâta luptă cu mine însumi şi cu vicisitudinile vieţii. Am momente de deznădejde cumplite, în care mi-e teama că îmi pot lua viaţa singură. Nu mai intrevăd nici o speranţă, deşi nu sunt chiar o persoană proastă sau incultă. Sunt licenţiată în limba şi literatura franceză. În aşteptarea unui răspuns vă mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

De toate mi-ați vorbit soră, da de Hristos, nici un cuvânt… Ați fost pe la medici, pe la psihologi după ajutor… Da la Hristos de ce nu ați fost până astăzi? Vă sfătui soră să faceți o spovedanie generală, din copilărie până în prezent, vă sfătui să mergeți regulat la Biserică, în toate duminicile și sărbătorile. Eu știu că, intelectualii de astăzi sunt destul de rezervați în ceea ce ține relația lor cu Dumnezeu sau, dimpotrivă, vor puțină magie, ai citit o rugăciune și gata, lucrurile s-au schimbat, dar nu e chiar așa. Zice Sfânta Scriptură cere și ți se va da, dar asta nu înseamnă că am cerut odată și așteptăm mană. E cazul să fim insistenți în rugăciunile noastre și să cerem de la Dumnezeu ceea de ce avem nevoie întocmai cum copilul cere ceea de ce are nevoie de la părintele său. Și cere, și insistă până nu primește!

Încă odată, vă sfătui să vă mărturisiți, să vă împărtășiți, cât mai des posibil, să săvârșiți rugăciunile de seară și de dimineață, în sfârșit, să credeți în ajutorul lui Dumnezeu, pentru că credința Mântuitorul o cerea totdeauna de la cei, asupra cărora urma să săvârșească minunea! Vă asigur, că unicul care vă poate ajuta este Hristos! Pentru El, merită să vă schimbați viața!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.