.

0
0

Hristos a Înviat! Există vreo rugăciune ceva pentru problema mea? De mică am fost terorizată (sexual) de vecinul meu şi acum îl mai visez, cum mă abuza sau visez cum eu mă răzbun (ceea ce nu pot face în realitate), dar sunt foarte speriată de el şi acum când îl mai văd. Cum pot scăpa de chinul şi frica asta? Uneori nu vreau să plec acasă (în sat, pentru că stau în alt oraş acum) pentru că mi-e frică că o să-l văd şi iar voi retrăi clipele. Mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Îmi pare foarte și foarte rău pentru ceea ce ați avut de simțit soră în viața Dvs. Pentru mine este insuportabil doar să aud de astfel de cazuri… Vă sfătui soră să vă mărturisiți. Nu e nevoie de o anumită rugăciune pentru a câștiga pacea, ci e nevoie de a mărturisi păcatele, e, ca și cum ai închide o rană, demult deschisă…

O absolventă de facultate şi-a descris situaţia astfel: „Este ceva uimitor să am o relaţie reală cu Dumnezeu, în viaţa de zi cu zi. Am un „Însoţitor cosmic” pe care nu L-aş schimba pentru nimic în lume. Mă simt iubită şi simt, în sfârşit, că cineva mă cunoaşte cu adevărat, într-un mod pe care nici nu cred că-l pot descrie în cuvinte.”
Dan, un student cu hemofilie, a descoperit recent că s-a infectat cu virusul HIV, în urma unei transfuzii de sânge. La început a fost în culmea disperării şi a dat vina pe Dumnezeu. Apoi, căutând stabilitate… s-a apropiat de El. Urmarea: în ultimii săi ani de viaţă, a vizitat nenumărate campusuri universitare (deşi avea dureri groaznice), numai pentru a le spune colegilor săi studenţi cum Îl pot cunoaşte pe Dumnezeu şi cum pot avea parte de aceeaşi pace de care se bucura el… „Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima.” „În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.”3
Ca Dan, şi alţi studenţi au aflat că, indiferent ce ţi s-ar întâmpla în viaţă, nu este „sfârşitul lumii”… fiindcă lumea aceasta nu este sfârşitul!
Caută pacea și o urmează pe ea!
Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.