0
0

Hristos a Înviat! Fiind în perioada lucrărilor de primăvară am tot auzit că joia nu se intră (nu se lucrează) în vie, am cerut o explicaţie, la care, desigur, nu am primit nici un răspuns. E vorba de babisme? Şi încă o întrebare, la mărturisire preotul mi-a spus să mă rog pentru persoana, căreia i-am făcut rău cu nişte vorbe nesăbuite, tânăra fiind şi puţin înţeleaptă. O mai scriam la biserică la sănătate, ulterior la răposaţi, dar nu demult am aflat, că decedând, a fost înmormântată de către baptişti. Acum nu ştiu cum să procedez. Cert este faptul, că îmi pare foarte rău pentru felul cum m-am comportat. Dacă puteţi să mă ajutaţi cu un sfat. Mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Referitor la zilele de joi, sunt cele mai curate babisme. Și nu doar că sunt babisme, dar prin Canoanele Bisericii noastre Ortodoxe, cei care țin joile trebuiesc opriți de la Sfânta Împărtășanie pentru un an de zile. Iar ce ține de a doua problemă, mă bucur soră că există pocăință. Dacă ea a trecut la baptiști, desigur că nu vă puteți ruga pentru ea, lucrul acesta e cert. Dar, poate că cel mai important este faptul că vă pare rău!

Dumnezeu nu voiește moartea păcătosului, ci să se pocăiască și să fie viu. Vă îndemn să mărturisiți de cele întâmplate (dacă nu ați făcut-o până acum) și să nădăjduiți în iertarea și mila lui Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.