dragostea de mama-copii

0
0

Şi eu am 2 copii, fata de care parcă m-am răcit. M-am recunoscut în mesajul fetei, care se plângea că mama ei nu a dorit-o la naştere şi că îi aduce mereu reproşuri şi că nu ştie să iubească, pentru că mama ei nu i-a arătat dragoste. Vreau să spun acum şi punctul meu de vedere: eu mi-am dorit copiii foarte mult! Dumnezeu ştie! E foarte probabil că acesta este şi cazul mamei dvs, sigur v-a dorit, nu mai vorbiţi prostii. Problema mea, pentru care m-am răcit de copiii mei a fost stricarea relaţiei mele cu tatăl lor, s-a stricat şi căsnicia şi am pierdut dragostea mea pentru copii, completă, împlinită, aşa cum o aveam eu odată în căsnicie. Deci răceala mamei trebuie aflată în altă parte, în nici un caz în motivele ei de ură asupra dvs, copilul ei. O mamă este şi femeie , nu numai mamă. Este şi soţie, are aşteptări de la un soţ, iar copiii nu sunt în măsură să judece aceste suferinţe din sufletul mamei, care poate au fost neglijate, nimeni nu a băgat în seamă eforturile mamei peste puteri la momentul potrivit, şi atunci intervine o răceală, un zid, un obstacol …viaţa ei personală rămâne în urmă, tot îngrijindu-se de copii, bărbat, etc., pe ea n-o mai vede nimeni, de vreme ce toţi, şi copiii şi bărbatul îşi cer drepturile non-stop fără să ofere mai nimic. Cercetaţi dacă nu cumva mama dvs are vreo neputinţă fizică sau emoţională ascunsă şi înnăbuşită. Relaţia dintre mine şi copii este în continuare destul de formală, îi ţin la distanţă, nu pot să îi alint, de altfel, nu suport să alint pe nimeni. Asta pentru că eu nu simt „alintul” nimănui, nu am soţ, sau dacă este, este prezent cu corpul, sufletul lui ….gândurile lui….este o problemă complexă şi sigur când vei creşte îţi va părea rau. Mama ta are în suflet o iubire care arde în continuu pentru tine, trebuie doar să scoţi iubirea aceea la lumina dintre atâtea supărări şi tristeţi. Roagă-te mai mult, mai insistent, pentru mama. O mamă merită rugăciunea copilului ei! Şi are foarte mare nevoie! Copiii trebuie învăţaţi să se roage pentru părinţii lor! Încetul cu încetul se va sparge gheaţa aceea din inimă. Eu cred, Doamne!Cred! Amin.

  • You must to post comments
0
0

Sunt de acord că o mamă merită rugăciunile copiilor săi, indiferent de faptul că mama este sau nu mamă, cred că mă înțelegeți ce am vrut să spun! În rest, nu vă dau deloc dreptate! Și în acest sens vă întreb: Dacă Dumnezeu ar proceda cu noi oamenii la fel, astăzi, ar mai fi omenirea? Dacă Dumnezeu ar căuta ca toți să-I atragă atenție și tocmai după asta să o dea și El nouă, astăzi noi nu am mai fi! La Dumnezeu nu e așa și nici la noi nu trebuie să fie!

Nu uitați niciodată: Ești, ce dăruiești! Dăruiești dragoste, dragoste primești! Dăruiești un zid de gheață, ghiața te îngheață și pe tine! Vă asigur 100%. Exemplul mamei, este molipsitor! Și dragostea și ura și toate!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.