0
0

Sărut mâna Sfinţiţi Părinţi. Vă rog din suflet îndrumaţi-mă cu un sfat. Am cumpărat o casă acum 10 ani, am sfinţit-o, tămâiez mereu, ţin candela aprinsă şi mă rog. Şi totuşi avem multe pagube, cu banii, sănătatea şi cu serviciul. Şi mai ales că umblam din operaţii în operaţii prin spitale. La urmă am descoperit că nişte vecini de lângă mine au intrat pur şi simplu în viaţa noastră şi ei ne coordonează întru totul. Parcă cel de sus mi-a deschis ochii şi nu mai suport aceşti vecini. Când ies afară în curte să iau o gură de aer, să respir, sunt şi ei, pur şi simplu ne urmăresc. La un moment dat nu am vrut să mai vorbesc cu ei. Într-o zi eram afară în faţa casei şi vine din nou să vorbească cu mine şi nu i-am răspuns până când a insistat şi m-a provocat şi i-am spus să nu se mai atingă de casa mea şi de familia mea, să ne lase în pace. Ea şi mai mult, a spus că ei sunt prietenii noştrii şi ca nu avem nevoie să vorbim cu nimeni, numai cu ei. M-am enervat şi i-am spus că chem poliţia şi ea insista să o chem, că ea le spune că ei sunt prietenii noştri şi vecini buni. Eu i-am dat replica că nu este aşa, m-a întrebat de ce cred asta. Şi fiind aşa de nervoasă, i-am spus: ”Pentru că eşti satana”. Atât mi-a trebuit să spun pentru că a luat foc,  şi mi-a spus că sunt nebună. I-am spus să plece acasă, să mă lase în pace, să plece la casa ei. Şi suna ca o ameninţare, cu ură a plecat şi mi-a spus ”Dumnezeu să te binecuvânteze”. Eu în memoria mea am făcut un film cu câte s-au întâmplat în toţi aceşti ani. Şi mă îngrozesc că au fost multe necazuri pe strada noastră, mulţi oameni au rămas în pagubă, după ce aceşti vecini îi vizitează o perioadă de timp. Acum mi-a venit şi mie rândul. Eu mi-am făcut o sfeştanie în casă, pâna şi acolo şi-a băgat nasul, vroia să ştie tot ce fac, deşi ea este catolică sau cel puţin aşa cred, nici la biserică nu merge. După ce am făcut sfeştania şi am tămâiat casa, părintele mi-a spus că acel cărbune să-l pun la rădăcina unei flori, şi aşa am făcut. A doua zi floarea s-a ofilit. În altă zi am stropit cu apă sfinţită şi cu o altă floare la fel s-a întâmplat. Vă rog spuneţi-mi o cale de ieşire. Sunt disperată, confuză şi nu mai ştiu încotro să o apuc, ce să fac, cum să mă mai rog?

  • You must to post comments
0
0

În primul rând, să scoateți ura din inima Dvs. Sfânta Scriptură, ne poruncește foarte clar, să ne iubim vrăjmașii noștri, nu să-i urâm. Acesta este practic cel mai important lucru, de la care trebuie să începeți redobândirea păcii în sufletul Dvs. Mai apoi, vă recomand să vă mărturisiți și să vă împărtășiți. Cât mai des, mai precis, în toată duminica mergeți la Biserică. În scurt timp, vă ve-ți convinge, lucrurile vor lua altă întorsătură. Pentru că cei ce cred, după cum zice Psalmistul David, vor călca peste șerpi și peste balauri, și chiar de vor bea ceva otrăvit, nimic nu le va fi!

Așadar, pentru redobândirea păcii în sufletul Dvs., mare nevoie aveți în primul rând, să scoateți răutatea din inima Dvs.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.