0
0

Hristos a Înviat și bună ziua, Părinte. Tăticul meu de mai mulţi ani e bolnav, timp de 9 ani a fost tratat de o boală, nefiind diagnosticat corect, iar acum deja de 5-6 ani i s-a stabilit alt diagnostic. Boala lui e schimbătoare, când îl dor picioarele, când mâinele. Săptămâna trecută a stat în spital, iar acum a revenit acasă, 2 zile s-a simţit mai bine, iar acum din nou au început durerile, mă simt atât de neputincioasă, când îl văd cum se chinuie, deja nici nu mai are încredere în medici, nici de spitale nu vrea să audă, şi nici nouă nu vrea să ne spună nimic, dar noi vedem că nu se simte bine. Eu mă stărui să mă rog pentru sănătatea părinţilor mei, citind rugăciunea copilului pentru părinţi, dar spuneţi-mi vă rog, ce pot să fac, atât de mult vreau să-l ajut. Mulţumesc mult. Dumnezeu să vă întărească şi să va dea puteri să continuaţi ceea, ce faceţi. Dumnezeu sa ne ajute.

  • You must to post comments
0
0

Dumnezeu să vă aibă în pază și pe voi fraților. Scumpă soră, primul sfat pe care vreau să vi-l dau, e să săvârșiți Acatistul Sf. Muc. Pantelimon, care este tămăduitor de boli. Aceasta e ceea ce vă privește pe Dvs. Cât despre tatăl Dvs. dar nu doar despre el, ci despre marea majoritate dintre noi, tare mult ne lipsește credința în Dumnezeu… Mai întâi, alergăm pe la toți doctorii, cheltuim o avere întreagă, iar cînd vedem că nu mai există ieșire din situație, ne aducem aminte și de Dumnezeu, care de fapt este Doctorul sufletelor și a trupurilor noastre… O mare, o foarte mare greșală. Sfatul meu este ca tatăl Dvs. să săvârșească o mărturisire generală, ca să se curețe de toate păcatele, pentru că deseori rădăcina tuturor bolilor din trupurile noastre stă în păcatele săvârșite. Mai apoi, să primească Sfintele Dumnezeieștile Taine, adică Trupul și Sângele Domnului, care este nimic altceva decât ca un cărbune de foc, care arde din trupurile noastre toate neputințele și durerile. Mai apoi, îndemnați-l să participe la Taina Sfântului Maslu, care este pentru tămăduirea sufletelor și a trupurilor noastre, nu spre moartea noastră, cum unii greșit înțeleg. 

Iată, în cele menționate mai sus stă leacul tatălui Dvs. Cu multă dragoste, îndemnați-l să-și întoarcă privirea spre Dumnezeu, care poate face minuni și care poate birui rânduiala firii!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.