0
0

Sărut mâna, părinte. Am aşa o întrebare, nu ştiu multe şi vreau să le ştiu corect, deci dacă soţul e plecat departe şi vine rar şi nimereşte în post, şi nu e voie să ai relaţii cu bărbatul în post, cum procedăm. Dacă vrei să mergi la biserică la sfânta Liturghie sau să te împărtăşi tot nu trebuie să ai relaţii cu soţul? Mulţumesc şi ajutaţi-mă să merg pe calea cea dreaptă spre mântuire.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Interesantă frământare! Şi cred că pe mai mulţi îi nelămuresc aceste frământări. Doar nu vă vom spune că da, se poate în post. Vom fi invinuţi de defăimarea învăţăturii sfinţilor părinţi şi a Bisericii noastre. Dar aş vrea să ştiu ce spune duhovnicul vostru ca răspuns la această întrebare? Iar despre abţinere înainte de Sf. Împărtăşanie cu sigurannţă vă spun că nu se poate de avut relaţie sexuală în aceste cazuri: Ori cu Dumnezeu în gând la rugăciune, ori cu gândul la sex… Alegeţi.

Adevărul e unul şi nu va suporta modificări în baza necesităţilor noastre. Trebuie noi să ne conformăm viaţa noastră cu el.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.